ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΣΥΕΑΠΒ ΜΕ ΤΟΝ ΔΝΤΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΥΠΓΟ Κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΥΜΠΕΡΙΟΥ

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΠΑΣΥΕΑΠΒ με τον Δντη Πυροβολικού Υποστράτηγο κ. Σπυρίδων Λυμπερίου στην έδρα της Διεύθυνσης Πυροβολικού στην Νέα Πέραμο Αττικής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνάντησης που οργανώθηκε από τη ΔΠΒ, μετά το καλωσόρισμα από τον Δντη ακολούθησε ενημέρωση για τις δραστηριότητες της Διευθύνσεως και της Σχολής Πυροβολικού ενώ προβλήθηκε και επετειακό βίντεο για συμπλήρωση των 190 χρόνων του Ελληνικού Πυροβολικού.

Εν συνεχεία έγινε ενημέρωση προς τον Δντη κ. Λυμπερίου, τον Υδντη Σχη (ΠΒ) κ. Δούκα και τον Δντη του 1ου ΕΓ Γραφείου Τχη (ΠΒ) κ. Πασχάλη της ΔΠΒ για την δημιουργία, την ίδρυση και του σκοπούς του Συνδέσμου από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφ. Λγο (ΠΒ) κ. Ιωάννη Ξεριζωτη. Η εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και υποβλήθηκαν εκ μέρους του Συνδέσμου μια σειρά προτάσεων καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας που ο Σύνδεσμος φιλοδοξεί να έχει με τη Διεύθυνση και τα κλιμάκια του Όπλου. Η Διεύθυνση Πυροβολικού αφού πρωτίστως μελετήσει και αξιολογήσει τις εν λόγω προτάσεις, θα τις μεταφέρει στην αρμόδια Δνση και την ηγεσία του ΓΕΣ για την λήψη της σχετικής απόφασης με σκοπό την υλοποίηση τους.

Τέλος ακολούθησε επίδοση επετειακών αναμνηστικών των 190 χρόνων του Πυροβολικού, από τον Στρατηγό προς τα μέλη της αντιπροσωπείας του Συνδέσμου μαζί με τις σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες .

Τον Σύνδεσμο εκτός του Προέδρου εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Εφ. Ανθλγος (ΠΒ) κ. Παναγιώτης Λάτσινος και το μέλος Εφ. Ανθλγος (ΠΒ) κ. Ανδρέας Κουτούπης.